Om Maristyle

MariStyle

SKRÄDDARSY TILL PERFEKTION

OM MARISTYLE

DRÖMMEN SOM GICK I UPPFYLLELSE

 

Jag heter Mari Changoleh och denna hemsida är till för att representera min passion för att designa och sy kläder.

 

Från barndomen älskade jag att laga och sy min och min familjs kläder. Sedan dess har jag haft drömmen att få arbeta med mode design. Jag har alltid ställt upp för att sy och laga kläder till min familj och vänner och bekanta och ha drömt att ha ett rum och ett bord för att kunna sitta i lugn och ro och göra det jag trivs mest med nämligen: "Att designa och sy kläder".

Förutom min kontinuerlig skapande av kläder under alla år ,har jag jobbat som sylärare i 8 år och har jobbat på Autoliv som är underleverantör till Volvo och Saab och sydde bilbälten till personbilar och som montör. Jag har även jobbat som administratör.

 

Jag har två underbara barn och min man som stödjer mig till fullo. Barnen har blivit tillräckligt stora för att ta hand om sig själva en hel del. Nu vill jag äntligen förverkliga min dröm. Jag tar över lokalen på Nils Mattssons Väg 50 i Billdal i mars 2017 och med bultande hjärta väntar jag med att börja jobba där.

 

MODE JUST NU

ÅRETS MODE OCH TRENDER

 

Enligt Elle så är trenden för mode i år färgerna vitt, gult och aprikos. När det gäller monster är det blommig och leopard och formen plisserat och Vilanger. Materialet är siden och genomskinliga tyg. Rekonstruktion är inne nu och med det menars att man tar några plaggen och gör dem till ett plagg-

MIN KOLLECTION

SE KLÄDERNA JAG HAR DESIGNAT

 

Ser min kollektion för våren 2017. Kollektionen innehåller både kläder och accesuarer. Denna kollektion är gjort med tanke på trenderna för mode 2017.